Gmail dodatke koje morate imati !

Gmail dodatke koje morate imati !

Već neko vrijeme postoje aplikacije za firefox i chrome preglednike koje će vam uveliko olakšati posao ako redovito šaljete mailove te želite znati da li je vaša email poruka dostavljena te naravno da li je ta email poruka i pročitana. MailTrack i Streak dodatci za preglednike će vam uveliko u ovome pomoći.

Rade na principu da prate vašu poruku do samog primaoca te prilikom pregleda maila u vašem sandučiću će se pojaviti dvostruka kvačica kao na WhatsApp aplikaciji, gdje za razliku od WhatsApp-a smatram da je ovo jako korisna opcija za sve koji redovno šalju poslovne mailove. Oba programčića odlično rade kada je u pitanju gmail no ako šaljete mailove na druge klijente desiti će se da nećete dobiti izvješće sa dvije kvaćice već samo jednu da je poruka dostavljena ili nijednu ako taj mail server nepošalje povratnu informaciju!

Zašto je besplatna: Besplatna je kao i većina stvari danas iz razloga što će u budućnosti postojati i plaćena verzija koja će imati napredne funkcije, to jednostavno tako funkcionira. Nedavno su za aplikaciju mailtrack dobili 400,000 dolara od investitora kako bi ju samo pokrenuli tako da će vjerojatno u budućnosti steći puno novih investicija.

Gmail dodatke koje morate imati ! was last modified: by
Komentiraj ovaj blog

O autoru Dean

Sistem mrežni administrator | Grafički dizajner | S.E.O. Stručnjak | Web dizajner

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*