Osobna recenzija PS4 PRO konzole

Osobna recenzija PS4 PRO konzole

Ovo je moja Playstation 4 PRO osobna recenzija. Naime nedavno sam nabavio PS4 te sada po prvi puta u životu imam neku konzolu. Ovo je također prvi puta da sam se susreo sa igranjem igrica na nekoj konzoli tako da vjerujem da će ova moja recenzija dobro doći nekome poput mene tko planira kupiti PS4 ... Opširnije »

Playstation 4 | PRO Novosti

Playstation 4 | PRO Novosti

Dolaze odlične vijesti za sve vlasnike PS4 | PS4 PRO konzola. Naime SONY je odlučio popraviti najveće nedostatke PS4 konzole. Najnoviji firmware update 4.50 donosi podršku za ekterni HDD do 8TB da 8 terabajta ! Tako da nikada nećete ostati bez slobodnog prostora. Također sve igre koje sinete na externi HDD prikazivati će se unutar ... Opširnije »

ps4 pro ili pc – playstation ili kompjuter

ps4 pro ili pc – playstation ili kompjuter

Mnogi od nas su se našli u nedoumici dali kupiti pc ili playstation. Ukoliko tražite nešto samo za igranje igrica onda imate o čemu razmišljati. PS4 PRO je definitivno dostojanstvena konkurencija mnogim računalima. PS4 u sebi ima ugrađenu grafičku karticu koja u ovom trenutku košta oko 2000kn koja bi ako sami slažete računalo bila u ... Opširnije »

Windows 10 kako ubrzati FPS na igricama

Windows 10 kako ubrzati FPS na igricama

Windows 10 dolaze se jednom jako zanimljivom opcijom za gamere koja se zove Game DVR (xbox DVR). Ova integrirana i već unaprijed aktivirana opcija omogućuje gamerima da brzo i jednostavno naprave video uradak dok igraju igrice te jednim klikom podjele snimljeno na društvenim mrežama, youtube i sl. No većini će ova opcija samo smetati te samim time ... Opširnije »

Hype Machine android aplikacija postala besplatna

Hype Machine android aplikacija postala besplatna

Hype Machine portal o kojem smo nedavno pisali je objavio kako je njihova android aplikacija za koju se do sada plaćalo 4$ postala besplatna na Google Play Storu. Ovaj portal nije tipičan portal za muziku kao SoundCloud ili Spotify. Ovdje je ručno odabrano preko 700 blogova gdje se spominju naknovije te najpopularnije pjesme preko interneta te svakoga ... Opširnije »

Kako slušati muziku preko interneta

Kako slušati muziku preko interneta

Postoje mnogi servisi za slušanje muzike preko interneta, neki su kvalitetniji neki manje kvalitetniji. Pitate se zašto bi netko slušao muziku preko interneta. Jedan od prvih razloga je taj što naše radio stanice kao da stalno vrte iste stvari iz dana u dan i nikako da čujemo nešto novo, to postaje zamorno i ljudi počinju ... Opširnije »

PS4 uvodi veliku novost, Remote Play na Pc-u

PS4 uvodi veliku novost, Remote Play na Pc-u

Sony je napokon odlučio proširiti podršku na PC s najnovijim ažuriranjem 3,50. Naime ovo ažuriranje donosi nekoliko novosti. Najveća novost je da od sada možete igrati igrice na PC i Mac računalima. Što se tiče Pc-a potrebno je imati min. Windowse 8.1, a za Mac OS X 10.10 na gore. Maximalna razlučivost će biti 720p i ... Opširnije »

Prikaži još blogova