Naša web stranica prikazuje oglase jer nam je to jedini način da zaradimo za kavu. Molimo razmislite o našoj podršci stavljanjem naše web stranice na bijelu listu.
izrada web stranica, seo optimizacija web stranica

Bežični USB stick !

bežični usb stick
25stu, 2015

Ovaj članak je ažuriran dana 7 listopada, 2020 u 02:12 pm

Da dobro ste čuli, na tržištu se pojavio bežični SanDisk USB stick sa WIFI ugrađenom funkcijom ! Ovaj nevjerojatan uređaj će mnogima uljpšati dan, pitate se kome i zašto je to namjenjeno? Ako ste jedan od onih trenutnih ili budućih vlasnika mobitela koji nemaju mogućnost korištenja micro SD kartica tj. imaju samo onu memoriju koju su dobili sa mobilnim uređajem onda je ovo ili će ovaj uređaj definitivno biti za vas.

Ono što je najbolje kod ovog uređaja je to što sam stvara wifi hotspot te se na njega spajate naravno wifi-om, a ne bluetoothom tako da je vaša veza jaaako brza. Uređaj se jednostavno puni dovoljno je da ga spojite na računalo i u 1h je pun.

Kod postavka SanDiska dovoljno je da unesete lozinku za Wifi vezu te se spojite na uređaj, kompatibilan je sa androidom te iOS uređajima, uređaj je dostupan preko Amazona i Flipkarta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *