Naša web stranica prikazuje oglase jer nam je to jedini način da zaradimo za kavu. Molimo razmislite o našoj podršci stavljanjem naše web stranice na bijelu listu.
izrada web stranica, seo optimizacija web stranica

EVE Online najveća bitka ikada

EVE Online najveća bitka
29sij, 2013

Ovaj članak je ažuriran dana 25 listopada, 2017 u 07:18 pm

Ovog vikenda, kako prenosi EVE-kill.net u neplaniranoj bitci sudjelovalo je 3,161 igrača u Asakai sustavu. 222 broda su uništena što je rezultiralo gubitak od preko 470 milijardi ISKa ( [highlight]valuta koja se koristi unutar igre.[/highlight] )

The Mittani prenosi kako se bitka slučajno dogodila, točnije kada je pilot ‘[highlight]titan broda[/highlight]’  ( što je najskuplja klada broda u igri ) skočio u neprijateljski prostor. Tako da se [highlight]veliki Titan[/highlight] našao u području sa malim osiguranjem i malim brojem brodova, odjedanputa su sve frakcije ‘skočile’ (warp) obraniti to područje.

I tako se desila največa bitaka u EVE online IKADA.

[dropcap]Z[/dropcap]a one koji neznaju. Eve online je najveća online igra ikada. Zbog ove igre su se raspali brakovi, izgubili poslovi i ljudi su umirali od pretjeranog igranja. Da bi se dobio jedan brod klase Titan u igri igrač mora provesti mjesece igrajuči, također u igri se mogu zaraditi veliki novci te isti izgubiti ( prodajom i kupnjom dodataka i prodajom accounta)

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *