Naša web stranica prikazuje oglase jer nam je to jedini način da zaradimo za kavu. Molimo razmislite o našoj podršci stavljanjem naše web stranice na bijelu listu.

EVE Online najveća bitka ikada

EVE Online najveća bitka
29sij, 2013

Ovaj članak je ažuriran dana 25 listopada, 2017 u 07:18 pm

Ovog vikenda, kako prenosi EVE-kill.net u neplaniranoj bitci sudjelovalo je 3,161 igrača u Asakai sustavu. 222 broda su uništena što je rezultiralo gubitak od preko 470 milijardi ISKa ( [highlight]valuta koja se koristi unutar igre.[/highlight] )

The Mittani prenosi kako se bitka slučajno dogodila, točnije kada je pilot ‘[highlight]titan broda[/highlight]’  ( što je najskuplja klada broda u igri ) skočio u neprijateljski prostor. Tako da se [highlight]veliki Titan[/highlight] našao u području sa malim osiguranjem i malim brojem brodova, odjedanputa su sve frakcije ‘skočile’ (warp) obraniti to područje.

I tako se desila največa bitaka u EVE online IKADA.

[dropcap]Z[/dropcap]a one koji neznaju. Eve online je najveća online igra ikada. Zbog ove igre su se raspali brakovi, izgubili poslovi i ljudi su umirali od pretjeranog igranja. Da bi se dobio jedan brod klase Titan u igri igrač mora provesti mjesece igrajuči, također u igri se mogu zaraditi veliki novci te isti izgubiti ( prodajom i kupnjom dodataka i prodajom accounta)

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *