Naša web stranica prikazuje oglase jer nam je to jedini način da zaradimo za kavu. Molimo razmislite o našoj podršci stavljanjem naše web stranice na bijelu listu.
izrada web stranica, seo optimizacija web stranica

Filmovi i serije skinute s interneta

Ovaj članak je ažuriran dana 14 prosinca, 2015 u 11:43 am

Sve više ljudi skida filmove i serije preko torrenta to nije nikakva tajna, a nije ni nikakvo čudo s obzirom kakav televizijski program imamo, jednostavno nemamo što gledati na našoj televiziji pa smo primorani snalaziti se kako god znamo. No ja ovdje želim skrenuti pozornost na zvuk u tim serijama i filmovima.

Mnogi od nas skinu neki film te ga stave na kućno kino kako bi gledali film sa Surround ugođajem no rijetki zapravo provjere ako taj film uopće ima u sebi podršku za 5 ili više zvučnika. Znam da mnogi filmovi danas su u x264, MKV formatu no to ne znači automatski da imaju surround zvuk. No zato postoji besplatan program koji će Vam pokazati kakav zvuk je integriran u vaš film ili seriju.

Taj besplatni program se zove MediaInfo koji se definitivno isplati imati jer bolje da gledate film u original stereo kodiranom formatu nego da silite kućno kino da radi agresivni surround te na kraju dobijete zvuk od kojega boli glava.


zvuk filma

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *