Naša web stranica prikazuje oglase jer nam je to jedini način da zaradimo za kavu. Molimo razmislite o našoj podršci stavljanjem naše web stranice na bijelu listu.
izrada web stranica, seo optimizacija web stranica

Google vs. Facebook Snapchat utrka

snapchat-za-android
15stu, 2013

Ovaj članak je ažuriran dana 14 prosinca, 2015 u 11:45 am

Trenutno se vodi rat između giganta Google i Facebook-a. Obje korporacije žele što prije kupiti tvrtu koja nema jos niti dvije godine, pod imenom Snapchat. Ova mobilna aplikacija je nevjerojatno popularna u svijetu među mladim osobama jer pruža dosta očito korisnih pogodnosti. Jedna od njih je definitivno na prvome mjestu, a to je slanje autodestruktivnih poruka, no ne bilo kakvih poruka.

Ova aplikacija omogućuje slanje slika te video isječaka koje se nakon otvaranja i pregledavanja  automatski pobrišu i nestane iz vašeg mobitela !

Nedavno je Facebook ponudio 3 milijarde doalara za ovu tek nastalu aplikaciju no bila je odbijena, sada je na vidjelo izašlo kako je jučer Google ponudio 4 milijarde dolara no još se ne znaju rezultati.

[box type=”info” align=”alignleft” width=”800″ ]Ovaj servis još uvijek nema nikakvih prihoda, te se svi analitičari čude što se Facebook i Google nadmeću za njih, no Google i Facebook očito znaju nešto što mi neznamo. Ukoliko imate novaca znate što vam je činiti[/box]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *