Naša web stranica prikazuje oglase jer nam je to jedini način da zaradimo za kavu. Molimo razmislite o našoj podršci stavljanjem naše web stranice na bijelu listu.
izrada web stranica, seo optimizacija web stranica

Kako očistiti gmail, jednostavan unsuscribe!

kako očistiti gmail sandučić
01velj, 2014

Ovaj članak je ažuriran dana 18 studenoga, 2017 u 09:49 am

Evo jednog novog servisa, koji vjerovali ili ne za Vas će napraviti ” Unsubscribe” tj. maknuti će vas sa dosadnih mailing lista i newslettera koje primate svakodnevno.Ime ovog servisa je unroll.me i super je to što je dovoljan samo jedan klik da ovaj servis započne svoj posao, samo mu trebate dozvoliti da započne skeniranje vaše mailing liste i to je to, slijedeće što morate napraviti je to da odaberete koje mailing liste želite maknuti i gotovi ste.
Nakon nekih 5-6 uklanjanja upitat će vas da preporučite ovaj servis na facebooku ili twiteru, samo kliknite na share i možete napraviti neograničen ” Unsubscribe ” mailing lista. Gotovi ste, slijedeće što ćete vidjeti tokom slijedećih dana je drastičan pad mailova u vašem sandučiću ! ;)

unroll.me podržava slijedeće mail klijente: Outlook.com (uključujući Hotmail, MSN,  Windows Live), Gmail, Google Apps, Yahoo! Mail, AOL Mail, and iCloud.

Ukoliko Vas brinu sigurnosna pitanja o tome više možete pročitati ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *