Naša web stranica prikazuje oglase jer nam je to jedini način da zaradimo za kavu. Molimo razmislite o našoj podršci stavljanjem naše web stranice na bijelu listu.

Kako očistiti gmail, jednostavan unsuscribe!

kako očistiti gmail sandučić
01velj, 2014

Ovaj članak je ažuriran dana 18 studenoga, 2017 u 09:49 am

Evo jednog novog servisa, koji vjerovali ili ne za Vas će napraviti ” Unsubscribe” tj. maknuti će vas sa dosadnih mailing lista i newslettera koje primate svakodnevno.Ime ovog servisa je unroll.me i super je to što je dovoljan samo jedan klik da ovaj servis započne svoj posao, samo mu trebate dozvoliti da započne skeniranje vaše mailing liste i to je to, slijedeće što morate napraviti je to da odaberete koje mailing liste želite maknuti i gotovi ste.
Nakon nekih 5-6 uklanjanja upitat će vas da preporučite ovaj servis na facebooku ili twiteru, samo kliknite na share i možete napraviti neograničen ” Unsubscribe ” mailing lista. Gotovi ste, slijedeće što ćete vidjeti tokom slijedećih dana je drastičan pad mailova u vašem sandučiću ! ;)

unroll.me podržava slijedeće mail klijente: Outlook.com (uključujući Hotmail, MSN,  Windows Live), Gmail, Google Apps, Yahoo! Mail, AOL Mail, and iCloud.

Ukoliko Vas brinu sigurnosna pitanja o tome više možete pročitati ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *