Naša web stranica prikazuje oglase jer nam je to jedini način da zaradimo za kavu. Molimo razmislite o našoj podršci stavljanjem naše web stranice na bijelu listu.
izrada web stranica, seo optimizacija web stranica

PS4 uvodi veliku novost, Remote Play na Pc-u

ps4-podrška-za-pc
06tra, 2016

Ovaj članak je ažuriran dana 15 studenoga, 2017 u 09:41 am

Sony je napokon odlučio proširiti podršku na PC s najnovijim ažuriranjem 3,50. Naime ovo ažuriranje donosi nekoliko novosti. Najveća novost je da od sada možete igrati igrice na PC i Mac računalima. Što se tiče Pc-a potrebno je imati min. Windowse 8.1, a za Mac OS X 10.10 na gore. Maximalna razlučivost će biti 720p i 60fps  (default postavke su 540p i 30 frames per second.) dual shock 4 kontroler mora biti spojen na računalo.

[box type=”info” width=”800″ ]Ovo je jako korisno ako imate samo jedan televizor u kući na kojemu ste se mogli igrati. Od sada ako neka druga osoba želi koristiti televizor za sebe vi možete igrati igrice na računalu![/box]

Druge novosti kod 3,50 zakrpe su da od sada možete planirati vrijeme igranja, igrači se automatski dodaju u igru u planirano vrijeme što će biti jako pojednostavljeno za online igranje. Također možete vidjeti što vaši prijatelji igraju te njihovo napredovanje, a ukoliko želite igrati solo samo odaberete funkciju offline i time postajete nedostupni za druge igrače.

Remote play je aktivno od danas! Uživajte svi koji imate PS4 :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *