Naša web stranica prikazuje oglase jer nam je to jedini način da zaradimo za kavu. Molimo razmislite o našoj podršci stavljanjem naše web stranice na bijelu listu.
izrada web stranica, seo optimizacija web stranica

Shadow Explorer

Shadow Explorer
10sij, 2015

Ovaj članak je ažuriran dana 15 studenoga, 2017 u 09:53 am

Kao što većina vas već zna da windowsi u sebi imaju ugrađen automatski sitem koji s vremena na vrijeme napravi System restore točku ili manje poznat “Shadow Copy” sistema, što je odlično sa strane microsofta, meni osobno jedna od najdražih stvari u windowsima jer tliko znam čačkat po njima da svako toliko nešto zeznem, te se onda okrenem ovom malom programčiću koji mi spasi vrijeme i živce.

ShadowExplorer je napravljen samo sa jednom svrhom, a ta je da vam omogući pregled stvorenih “restore točki” te što je najbolje od svega možete ući u svaku od tih točki te vratiti datoteke koje ste greškom obrisali ili ih je netko drugi obrisao. Odlična i jako korisna stvar je da možete otići u folder windows sitema te povratiti kompletni registy, samo ova opcija je i više nego dovoljna za većinu korisnika.

[highlight]Ukoliko je lista prazna tj. nema ničega na popisu to znači da u postavkama nemate namješten automatic sytem restore .[/highlight]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *