Naša web stranica prikazuje oglase jer nam je to jedini način da zaradimo za kavu. Molimo razmislite o našoj podršci stavljanjem naše web stranice na bijelu listu.
izrada web stranica, seo optimizacija web stranica

Viber Wink pošaljite sliku ili video koji se obriše čim ju pogledate

viber wink aplikacija
28pro, 2015

Ovaj članak je ažuriran dana 7 listopada, 2020 u 02:22 pm

Viber Wink je nova besplatna aplikacija koju je stvorio tim koji je napravio i sam Viber već svima poznata aplikacija za dopisivanje.
Viber Wink je aplikacija za djeljenje fotografija i video isjećaka sa vašim prijateljima, naravno to nije ništa novo no koncept same aplikacije je nešto drugačiji. Nakon instalacije Viber Wink se integrira u sam Viber te oni postaju jedno, a sama aplikacija ima samo jednu jedinu funkciju.
Viber Wink služi da pošaljete sliku ili video te nakon što ju primatelj otvori ili pogleda ona se automatski obriše. Neki od vas će vjerojatno reći pa to je Snapchat da istina no ovo je aplikacija od Vibera te se integrira u sam Viber i nemate potrebe za drugim aplikacijama te time je uveliko pojednostavljeno.

Viber Wink je prilično nova aplikacija pa možda neće biti svima prikazana na Google Play dućanu, ukoliko je to slučaj ostavite komentar pa ću vam ja staviti direktni link na aplikaciju.

Što kažete na ovaj dodatak Viberu ?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *