Naša web stranica prikazuje oglase jer nam je to jedini način da zaradimo za kavu. Molimo razmislite o našoj podršci stavljanjem naše web stranice na bijelu listu.
izrada web stranica, seo optimizacija web stranica

Windows 8 ugrađeni Ativirus alat

windows_8
23sij, 2013

Ovaj članak je ažuriran dana 17 studenoga, 2013 u 03:54 pm

Prema zadnjim istraživanjima u Velikoj Britaniji [highlight]Windows 8 rastura u sigurnosti[/highlight] i sprečavanju virusa da uđu u vaše računalo, neki su toliko sigurni u sebe da govore kako će druge firme propasti jer neće imati porebe za ‘third party alatima’ već da antivirusni alat ugrađen u windowse 8 je dovoljan za obranu od svih gamadi koje prijete.

[divider]Microsoft Security Essentials je rasturio na testu i pobjedio sve ‘Thirt Party’ Sigurnosne alate [divider]

Mene kao i vas je zanimalo zašto je to tako ?. Oni kažu da je to zbog toga što je Windows 8 napravljen puno bolje od Windows 7 ice , jer Winows 8 je pisan iz temelja od nule, a ne dorađivan i krpan kao prijašnje verzije. Stoga Microsoft Security Essentials je toliko poboljšan da u sebi ima i zaštitu za dijecu ‘Parental Control’ ugrađen tako da vaša djeca kada odu na internet ostanu sigurna i ostanu djeca.

Također da ima odličnu zaštitu od malwera i da čak može zaustaviti .zip datoteku koju skidate sa neta ako se u njoj nalazi kakva gamad jer skrenira u realnom vremenu zipirane datoteke, fora jer to ne mogu napraviti niti neki bolji alati koje morate dodatno platiti.

Također taj sigurnosni sustav je sada ugrađen direktno u Outlook 2013 pa ste sigurni kada šaljete mail da nećete poslati neku gamad nekome od vašim prijetelja ili poslovnih kolega. Također USB se automatski skenira kada ga ubodete u računalo.

Novi firewall je također nadograđen te ima dvije postavke onu kada ste doma i onu kada laptopom iziđete van kuće.

Zaključak:

Napravili su fantastičan napredak što se tiće sigrnosti, ali ako se pitate da li će druge firme radi toga propasti, pa vjerojatno neće zahvaljujući mladim entuzijastima koji iznova i iznova nalaze nove načine kako napraviti ” bolji i učinkovitiji virus ”

Izvor:  Jessica Moreton, Senior Technology Researcher

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *