Naša web stranica prikazuje oglase jer nam je to jedini način da zaradimo za kavu. Molimo razmislite o našoj podršci stavljanjem naše web stranice na bijelu listu.
izrada web stranica, seo optimizacija web stranica

Kako na twitt dobiti re- twitt

twitter
07svi, 2013

Ovaj članak je ažuriran dana 8 studenoga, 2017 u 08:09 pm

Kako na twitt dobiti re- twitt ? To je vjerojatno san svakog twiteraša koji postoji. Svi znamo što je twiter no koliko ljudi poznajete koji ga koriste? ja osobno ne poznajem niti jednu,  akoliko čujem uglavnog ga koriste djeca i poznati glumci i pjevači koji žele stvoriti gomilu sljedbenika koji će u svakome trenutku znati što njihovi idoli rade, no mnogi se danas pitaju [highlight]kako na twitt dobiti re-twitt[/highlight]. Nedavno sam pokrio ovu temu sa jednim jako zanimljivim grafičkim prikazom koji objašnjava kako na vaš twitt dobiti re-twitt, no danas imam još jednu poslasticu za vas ‘spamere’ ovaj twiteraše oprostite, imam staru tipkovnicu pa mi se slova ponekad pomješaju.

Za sve vas koji želite dobiti re-twitt sada postoji jako jednostavno rješenje i ono se zove [highlight]click to tweet.[/highlight] Click to tweet je online servis kojemu je jedini zadatak šeranje vašim twittova i ništa više i to što radi radi jako dobro i to je to. Posjetite click to tweet ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *