Naša web stranica prikazuje oglase jer nam je to jedini način da zaradimo za kavu. Molimo razmislite o našoj podršci stavljanjem naše web stranice na bijelu listu.
izrada web stranica, seo optimizacija web stranica

Kako pratiti svakodnevne web stranice

kako pratitii više web stranica
26stu, 2013

Ovaj članak je ažuriran dana 14 prosinca, 2015 u 11:45 am

Sve veći problem danas je pračenje svih tih silnih informacija na svim tim različitim web stranicama, svatko od nas svakoga dana ima određen broj web stranica koje posjećuje, nekada se broj redovnih portala popne i preko 15 i postaje jako teško i mukotrpno posjećivati sve te web stranice.

Mnogi od nas kao ja npr. kada posjetim neki naš portal idem samo na određene linkove, kao Novosti, Regija, Zanimljivosti i sl. i tako na svakom web portalu, ne zanimaju me reklame, moda, tračevi, političati itd.

Mnogi od Vas su čuli za RSS ( Really Simple Syndication | Rich Site Summary ) ili “Stvarno jednostavni kanali”. RSS postoji negdje od 2001g. kada su ga uveli na portalu my.netscape.com ( jedan od osnivača facebooka ) bio je poznat kao RSS 0.9 te je jako brzo postao jako popularan zbog svoje jednostavnosti i praktičnosti.

KAKO POJEDNOSTAVITI SVAKODNEVO PREGLEDAVANJE PORTALA ?

Počnite koristiti RSS reader, odabrite jedan od dolje navedenih RSS preglednika i pojednostavite si život, vrlo su jednsotavni za korištenje

  1. Kopirajte link stranice te ga zaljepite u RSS reader ili kliknite na ikonu RSS kako bi stranicu dodalu u RSS preglednik


kako-funkcionira-rss

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *