Od sada možete Besplatno testirati Vašu web stranicu!

testiranje web stranice

Od sada možete Besplatno testirati Vašu web stranicu!

Objavljeno:

Potrebno minuta da se pročita: 2 minute

Velika novost na našim stranicama je što smo uveli PREMIUM alate za Besplatno Testiranje Web Stranica. Ovaj način SEO analize se inače naplaćuje no mi smo odlučili postaviti ne jedan nego 2 SEO alata sasvim besplatno!

Prvi test pod linkom “Ključne Riječi” Vam omogućuje da testirate Vašu web stranicu u samo 45s. za određene ključne riječi tj. one ključne riječi koje definiraju vašu firmu, obrt i sl. To su riječi koje ljudi upisuju u tražilicu u nadi da će pronaći odgovarajući proizvod ili uslugu. Vi se naravno trudite da prodate svoj proizvod ili uslugu na sve načine pa tako i preko interneta. Također ovaj prvi test Vam omogućuje da usporedite Vašu web stranicu sa svojom konkurencijom. Ovo je i jedini takav alat trenutno dostupan na našem području !

Drugi test pod linkom “SEO Kvaliteta” je test kvalitete same web stranice tj. stranica i vaše domene. Ovaj test traje nešto duže otp. 10-20min. ovisno o veličini te Vam daje detaljnu analizu i uvid u SVE što valja i ne valja na Vašim WEB stranicama. Dovoljno je da upišete URL vaše domene, vaš email i po želji URL vaše konkurencije. Na kraju testa primit ćete email sa analizom u PDF formatu.

Naime oba testa imaju opciju da se usporedite sa konkurencijom te tako vidite u čemu su bolji ili lošiji od Vas. Ovi alati će vam uveliko pomoći da optimizirate vaše web stranice te naravno podignete ranking na pretraživačima.

Ukoliko mislite da ne možete sami obaviti preinake na vašim web stranicama slobodno nas kontaktirajte.

Pogledajte naše druge blogove ...

Komentiraj