br.1 način kako ažurirati windows drivere

br.1 način kako ažurirati windows drivere

Objavljeno:

Potrebno minuta da se pročita: 1 minuta

Postoji mnogo besplatnih i plaćenih programa s kojima možete ažurirati windows drivere, no nažalost mnogi od njih su samo bloatware i ne rade ono što bi trebali raditi. No ipak postoji jedan besplatan pogram koji rade programeri volonteri i radi baš ono što bi trebao raditi bez ikakvih reklama i bloatvera.

Program se zove Snappy Driver i sposoban je ažurirati baš sve drivere na vašem računalu skupa sa grafičkom karticom. Dovoljno je da instalirate snappy driver te sa lijeve strane označite opcije, expert mode, better match. Ukoliko općenito imate problema sa driverima i nestabilnim internetom te pucanjem veze i slično pogledajte blog o toj temi.

Kod instalacije odaberite opciju index drivera, ne download cjele baze podataka drivera koji može biti i nekoliko desetaka gigabajta!

pripazite na ovo…

Vaš prikaz će biti drugačiji od ovoga na slici, što je normalno jer će pokazati drivere od vašeg računala. Dovoljno je da poklikate ono što želite ažurirati i pustiti da odradi svoje klikom na install. Kako program koristi torrent tehnologiju ažuriranje može potrajati neko vrijeme no i ne mora.

Pogledajte naše druge blogove ...

Komentiraj