Deadman’s switch

Deadman’s switch

Objavljeno:

Potrebno minuta da se pročita: 2 minute

Pogledajte nešto što se ne viđa svaki dan, web stranica koja služi kao “Deadman”s switch”. Ukoliko ste osoba koja ima jako riskantan posao te radi sa jako sumnjivim osobama [highlight]ovaj sajt je DEFINITIVNO kao stvoren za vas[/highlight]! Zamislite ovu uslugu [highlight]kao policu osiguranja[/highlight] ako se vama što dogodi.

Deadman ”Mrtvac” je usluga koja će vas kontaktirati putem telefona, e-maila ili SMS-poruke kako bi bili sigurni da je sve u redu. Ako ne odgovorite u roku, Deadman će poslati e-mail, nazvati, ili poslati SMS određenom broju osoba koje ste definirali te im poslati dokumente, fotografije, ili bilo koju drugu elektroničku

datoteku.Podržane su sve vrste datoteka koje želite postaviti na server te se mogu poslati dokumenti i [highlight]preko 1,000MB-a[/highlight]. Njihovi serveri su jako dobro zaštićeni te sadrže backup generatore koji osiguravaju da će vaš ”paket” stići u ”zadanom trenutku”.

Ozbiljni i talentirani ljudi stoje iza ovog portala, a to je potvrdila i pobjeda na natjecanju Context.io prošle godine.

Kako funkcionira?

  • Unesite ime
  • Zatim vas pita da li želite da se prekidač odmah aktivira ili ne
  • Zatim, odaberite način kako će vas kontaktirati (email-om, sms-om ili pozivom)
  • Učestalost (koliko puta dnevno ili tjedno će vas kontaktirati)
  • Zatim će vas pitati što učiniti kada se prekidač aktivira te koga kontaktirati i poslati dokumente
  • Zadnje, radi sigurnosti (ako ste još živi), može po vašoj želji pričekati dan ,tjedan ili odmah poslati dokument

Pogledajte naše druge blogove ...

Komentiraj