Gmail dodatke koje morate imati !

Gmail dodatke koje morate imati !

Objavljeno:

Potrebno minuta da se pročita: 2 minute

Već neko vrijeme postoje aplikacije za firefox i chrome preglednike koje će vam uveliko olakšati posao ako redovito šaljete mailove te želite znati da li je vaša email poruka dostavljena te naravno da li je ta email poruka i pročitana. MailTrack i Streak dodatci za preglednike će vam uveliko u ovome pomoći.

Rade na principu da prate vašu poruku do samog primaoca te prilikom pregleda maila u vašem sandučiću će se pojaviti dvostruka kvačica kao na WhatsApp aplikaciji, gdje za razliku od WhatsApp-a smatram da je ovo jako korisna opcija za sve koji redovno šalju poslovne mailove. Oba programčića odlično rade kada je u pitanju gmail no ako šaljete mailove na druge klijente desiti će se da nećete dobiti izvješće sa dvije kvaćice već [highlight]samo jednu da je poruka dostavljena ili nijednu ako taj mail server nepošalje povratnu informacij[/highlight]u!

Zašto je besplatna: Besplatna je kao i većina stvari danas iz razloga što će u budućnosti postojati i plaćena verzija koja će imati napredne funkcije, to jednostavno tako funkcionira. Nedavno su za aplikaciju mailtrack dobili 400,000 dolara od investitora kako bi ju samo pokrenuli tako da će vjerojatno u budućnosti steći puno novih investicija.

Pogledajte naše druge blogove ...

Komentiraj