Jednostavno pretraživanja filmova, serija, programa, muzike

Jednostavno pretraživanja filmova, serija, programa, muzike

Objavljeno:

Potrebno minuta da se pročita: 2 minute

Internet je stvarno ogromno prostranstvo te kako bi nešto specifično pronašli potrebno je jako puno vremena pogotovo danas kada tražilice kao Google i Bing odbijaju pretraživati web portale koji se koriste kao sredstvo za djeljenje ovakvih sadržaja.

Da upravo tako, Google sve više i više odbija ovakva pretraživanja, zapravo ne odbija nego jednostavno u vašim pretragama se neće niti pojaviti, tako da možete nešto tražiti i danima preko googla, ali nećete pronaći to što tražite.

Na interentu jednostavno postoje previše stranica koje nude download filmova, muzike i sl. no najgore od svega je to što sav taj sadržaj je raštrkan posvuda tj. nije na jednome mjestu. Stoga potrebno je isprobati mnogo različitih tražilica prije nego pronađemo ono što želimo.

Zato je stvorena tražilica koja se bavi samo tim specifičnim pretragama, a ona se zove FileDiva. Sve što trebate napraviti je da upišete ime filma, odaberete jedan od mnogih popularnih portala koje treba pretražiti i kliknete na "Search" ili jednostavno pustite postavke kakve jesu i samo kliknite na "Search" a FileDiva će pretražiti sve najpopularnije portale za djeljenje sadržaja.

FileDiva je definitivno hit među korisnicima u cijelome svijetu jer daje aspolutno odlične rezultate samih pretraga te uz sve to pretražuje i torrente.

Pogledajte naše druge blogove ...

1 misao o “Jednostavno pretraživanja filmova, serija, programa, muzike”

Komentiraj