Mobiteli za djecu

mobitel za djete

Mobiteli za djecu

Objavljeno:

Potrebno minuta da se pročita: 2 minute

Vjerojatno jedan od problema s kojima se suočava roditelj  je taj oko izbora mobitela za dijete. Neki će reći “što će mobitel djetetu” no mobitel ima više prednosti nego mana pogotovo u nekim kriznim trenutcima kada vam zatreba pomoć ili jednostavno da pomoću GPS-a pratite gdje vam je dijete u svakom trenutku.

Neću sada ulaziti u preveliki izbor oko mobitela već ću na svoju ruku odabrati jedan od boljih i ne preskupih mobitela za vaše dijete, tako da budete zadovoljni i vi i oni.

Naime mobitel koji sam odabrao je MOTO G4 koji ima fantastiče specifikacije za mobitel od nekih 200 eura. [highlight]4G, 5.5″, 1080 x 1920, GG3, Android OS, v6.0.1, Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & quad-core 1.2 GHz Cortex-A53, 2GB RAM, 16GB ROM, 13MP, 5MP, 3000 mAh[/highlight] U vrijeme kada pišem ovaj blog  dostupan je u dućanu neutrinomobile.hr

Kao što vidite kamera na ovom mobitelu je odlična, baterija je zapremnine od 3000mAH što je dovoljno da izdrži cijeli dan čak i uz igranje na njemu, baterija se brzo puni, a zvuk je stereo, ekran je tporan na ogrebotine, ima GPS, veliki ekran, te odličnu gustoću pixela na ekranu. Zapravo ovaj mobitel je bolji od većine mobitela koji ima većina ljudi. Neke od karakteristika možete pogledati ovdje. Kako osigurati mobitel za dijete pogledajte ovdje.

Nadam se da sam nekome pomogao oko odabira mobitela za dijete. Ukoliko imate kakvih pitanja ili komentara slobodno napišite.

Pogledajte naše druge blogove ...

Komentiraj