Kako prebaciti podatke s iphonea na android

Kako prebaciti podatke s iphonea na android

Objavljeno:

Potrebno minuta da se pročita: 2 minute

Google je objavio vodič za iphone korisnike koji se žele prebaciti na android

Kada je iphone prije nekog vremena na tržište izbacio mobitele s velikim ekranima odlučio je napraviti vodić za android korisnike kako bi se lakše prebacili na iphone, naravno sada Google odgovara na taj njihov lijepi čin te je odlučio napraviti isto za iPhone korisnike.

Vodić se zove “Get going on Android” te sadrži detaljne upute kako prebaciti slike, muziku i kontakte na android, s time da je Google poklonio novim članovima da besplatno prebace 20,000 pjesama s Itunesa na Google play music potpuno besplatno.

prebaci slike s iphona na android

Kako bi prebacili slike na Google dovoljno je da instalirate Google+ aplikaciju na Vaš iPhone uređaj te uključite opciju “auto backup” . Ovo će osigurati da se sve vaše fotograije prebace na Google oblak i to je to!

Migracije s iTunesa je također vrlo jednostavno upute su skoro indentične kao i za slike dok će prebacivanje kontakata biti nešto malo zahtjevnije. Prvo će biti potrebno izvesti kontakte u   vCard-a format te zatim iste uvesti u Vaš google acount. Također Google preporuča da isključite iMessage prije nego premjestite vašu sim karticu u android uređaj. To možete napraviti tako da na vašem iPhone uređaju odete u postavke – poruke – iMessage off.

Originalan članak možete pogledati ovdje.

Pogledajte naše druge blogove ...

Komentiraj