Kako sakriti prekid veze na Facebooku

Kako sakriti prekid veze na Facebooku

Objavljeno:

Potrebno minuta da se pročita: 2 minute

Kako sakriti prekid veze na Facebooku te kako općenito sakriti svaku promjenu statusa o vezi tako da se ona [highlight]ne prikaže vašim prijateljima na njihovom zidu? [/highlight].

Od novih promjena koje su napravili na Facebook stranicama je i objava promjene ljubavnog statusa, tako da se sada ta objava prikazuje preko pola vašeg zida i nema te osobe koju imate za prijatelja da to neće vidjeti. ( kako to izgleda pogledajte sliku dolje ).

facebook status

Prekid:

  • Ako promjenite svoj status veze po defaultnim postavkama, Facebook Alert Sistem će to prikazati svim vašim prijateljima preko News Feeda. Ako ne želite da se to dogodi pratite postupak koji ću sada pojasniti.
  1. Kliknite na vaš facebook profil, zatim na link About ( O meni )facebook status1
  2. Zatim pod basic info kliknite na Editfacebook status2
  3. Kliknite na link only me ( samo ja )facebook status3
  4. Zatim odite malo niže gdje piše Relationship ( veza ) kliknite na link desno te odaberite Only me ( Samo ja )facebook status4
I to je to, sada kada promjenite svoj ljubavni status neće biti nikakve objave na zidu vaših prijatelja. Što ako ste već objavili nešto, a želite to sakriti nakon same objave ?
  • Dovoljno je da kliknete u gornjem desnom kutu na vašem profilu na Activity Log, zatim na ikonu male olovke, te na [highlight]Hidden from Timeline[/highlight]facebook status5

Pogledajte naše druge blogove ...

Komentiraj