LG G2 loša kvaliteta slike kamere te kako ju popraviti

lg g2 loša slika na kameri, kako ju popraviti

LG G2 loša kvaliteta slike kamere te kako ju popraviti

Objavljeno:

Potrebno minuta da se pročita: 2 minute

LG je definitivno izbacio dva odlična mobitela 2014g. G2 i G3 model s performansama koje jednostavno ostavljaju skoro pa svu konkurenciju iza sebe, počevši s baterijom od 3,000mAh do četverojezgrenog procesora i 13 megapixelnom kamerom. Uglavnom mobitel je skoro pa savršeno urađen osim jedne mane što se tiće kamere. Ja osobno ne razumijem kako su ovo mogli predvidjeti no fotografija koju napravite s ovim mobitel i kod najmanjeg zooma postaje kao da je napravljena vodenim bojicama što je jednostavno smješno, da se razumijemo sama fotografija bez zooma izgleda stvarno savršeno čak i snimak koji se napravi po noći no neke stvari su jednostavno nedopustive.

Na svu sreću zahvaljujući jednom developeru pod imenom “xdabbeb” postoji rješenje u obliku aplikacije. Za ovu aplikaciju mobitel NE treba biti rootan te spada pod čiste aplikacije koja se može skinuti na Google Play Storu. Aplikacija se plaća smješna 2 dolara ili 12kn, no ono što dobijete se definitivno isplati, od oštrine slike do naprednih postavki koje ne postoje u nativnoj aplikaciji kamere te koje jednostavno sami nikako nemožete postaviti kao npr da spremite sliku u RAW formatu za daljnju photoshop obradu, pa koji mobitel to još ima?! .

Detalje možete pročitati na njegovom forumu ili skinuti aplikaciju preko google play stora.

Eto nadam se da sam nekome i uljepšao dan nekom fotografu entuzijastu ;). Slobodno ostavite komentar na dnu stranice, hvala.

Pogledajte naše druge blogove ...

Komentiraj