Posjećenost za proteklu godinu

Posjećenost za proteklu godinu

Objavljeno:

Potrebno minuta da se pročita: 2 minute

Ovim putem htio bih svima zahvaliti na posjetama za protekle 2 godine. Posjetiteljima sa cijelog balkana i šire. Ovaj blog sam započeo s ciljem da ljudima koji se ne razumiju u računala i tehnologiju pomognem, te možda i uštedim koju kunu, te da podjelim neko svoje znanje kad već imam priliku da to učinim. Od posjetitelja nisam nikada ništa tražio već samo da podjele moj blog na facebooku i drugim društvenim mrežama kako bi pomogli vašim prijeteljima i poznanicima te se nadam da ćete djeliti moje blogove i dalje na društvenim mrežama kako bi ja imao poticaja da i dalje pišem blogove ;).

Ukratko posjetitelja ima od svuda te sam s nekim državama stvarno iznenađen, jasno mi je da ima posjetitelja sa balkana, no najveće iznenađenje su posjetitelji iz njemačke, austrije, amerike ,australije, rusije, južne amerike, azije. Ako ćemo u brojevima ovaj blog je u protekloj godini posjetilo 66,000 ljudi prema googlu i to jedinstvenih posjetitelja koji su pregledali 100,000 blogova/stranica, što je za mene kao jedinog pisca ovih blogova jako veliko iznenađenje i zadovoljstvo, te se nadam kako će se ova posjećenost nastaviti i u budućnosti. U brojkama to bi izgledalo ovako: Hrvatska 34.853, Srbija 12.981, BiH 10.614, Crna Gora 1.135, Slovenija 850, Nepozanto 813, Njemačka 767, Amerika 511, Austrija 478, Makedonija 429, Švicarska 309, Nizozemska 192, Švedska 192, Brazil 191, Kosovo 161, Francuska 148, Italija 131, Indonezija te mnoge druge zemlje….

[box type=”info” align=”aligncenter” width=”800″ ]Tek&Blog sadrži preko 370 blogova te običnim skrolanjem možda i nećete brzo pronaći ono što Vas zanima. U doljnjem lijevom kutu stoji tražilica koja će Vam u nekoliko sekundi pomoći da pronađete što Vas zanima te nadam se i ponuditi rješenje koje ste tražili :)[/box]

Nadam se da ćete i dalje dolaziti na moj blog, te pronaći korisne savjete vezane za svakodnevni život. Također bih Vas zamolio da komentirate blogove, postavljate pitanja, prijedloge, komunicirate međusobno te podjelite blogove na društvenim mrežama kako bi pomogli meni i vašim prijateljima. Hvala svima na posjetama :)

Pogledajte naše druge blogove ...

Komentiraj