Jedna od najboljih android aplikacija koje nema na Google Playu

skidanje muzike preko mobitela

Jedna od najboljih android aplikacija koje nema na Google Playu

Objavljeno:

Potrebno minuta da se pročita: 1 minuta

Svi mi koji koristimo android mobitele znamo za Google Play Store no ponekad ni on nije dovoljno dobar ako želimo neke aplikacije koje se npr. kose sa načelima samog Googlea. Jedna takva super korisna aplikacija se zbog svojih super mogućnosti nije mogla pojaviti na ovom web dućanu već se može pronaći za skinuti na drugim portalima za mobilne aplikacije.

Ova aplikacija vam bez imalo muke omogućuje skidanje sadržaja sa youtubea, od muzike u mp3 formatu do video sadržaja od niske kvalitete do full HD kvalitete 1080p. Sve što skinete će se automatski spremiti u folder download ili vašu galeriju.

Aplikacija se zove Videoder te klikom na link možete otići na njihovu web stranicu kako bi skinuli aplikaciju. Kako bi ju instalirali potrebno je omogućiti : dopusti instaliranje aplikacija bez potpisa ili pogledajte detalje na njihovoj web stranici.

Pogledajte naše druge blogove ...

1 misao o “Jedna od najboljih android aplikacija koje nema na Google Playu”

  1. Dostigao sam 44 lvl na Boom Beach, promenio sam tel i sada na Huawei P7 l prijavio sam se pod starom email adresom, ali Boom Beach kad skinem počinjem od 1 lvl. Kako da povratim svoj predjasnji 44lvl?

    Odgovori

Komentiraj