Windows 8 preko mobitela

Windows 8 preko mobitela

Objavljeno:

Potrebno minuta da se pročita: 2 minute

[dropcap]W[/dropcap]indows 8 preko mobitela je od 17.10.2013 postao i stvarnost. Od kada je prije tri godine prodaja desktop računala drastično opala u microsoftu se upalio alarm te su shvatili kako je starom načinu razmišljanja došao kraj te je stigla era mobitela, tableta i malih prjenosnih računala. Automatski je miscrosoft zaboravio na windowse 7 te počeo raditi na windowsima 8 gdje je predstavio one famozne kockice koje su preuzete iz mobilnih platformi android | iOS. Također su izdali windows mobitel s istim tim kockicama kako bi se paket upotpunio te si tako osigurali put među nove generacije mladih, mladih koji sve više koriste mobitele, a sve manje računala.

Windows remote desktop aplikacija za android  te  Windows remote desktope za iOS  vam od sada daje mogućnost spajanja na vlastito računalo s bilo koje lokacije preko vašeg mobilnog uređaja.

Značajke + Pristup udaljenim resursima kroz Remote Desktop Gateway + Bogato multi-touch iskustvo s Remote Desktop Protocolom (RDP) također RemoteFX podržava Windows geste! + Sigurna veza prema vašim podacima i aplikacijama s bovim sigurnosnim načinom autentičnosti Network Layer Authentication (NLA) technology + Jednostavno upravljanje svim udaljenim vezama s priključnog centra + Visoka kvaliteta videa i zvuka s poboljšanim streaming kompresijom i bandwitha

Pogledajte naše druge blogove ...

Komentiraj