Windows 8

Windows 8

Objavljeno:

Potrebno minuta da se pročita: 2 minute

Kako preskočiti start sučelje u windowsima 8 te bootati odmah u desktop mode u Windowsima 8.1

Svi koji imaju windowse 8 vjerojatno imaju uključeno da im se nadogradnje automatski skidaju i stoga vjerojatno u ovome trenutku imate windowse 8.1 na svom računalu. [highlight]Ukoliko nemate instaliranu ovu nadogradnju kliknite na ovaj link te instalirajte Windowse 8.1 update[/highlight].  Ova nadogradnja je donijela sa sobom vjerojatno najveću promjenu u novim windowsima,a to je da su na zahtjeve mnogih korisnika vratili izgled sedmice, tako kada se ulogirate da više ne vidite one naporne pločice na desktopu koje su nevjerojatno iritantne ako ne posjedujete ekran na dodir.

Pokazati ću vam kako da isključite ove pločice na desktopu te vratite onaj Windows 7 look u vaše windowse 8.

Nakon što se skinuli gore nevedenu nadogradnju, kliknite desno dugme miša na prazno mjesto na radnu traku "Taskbar" te kliknite na proporties ili opcije ako imate windowse na hrvatskom jeziku. Kliknite na " Navigation " tab. Pod sekcijom " Start screen" stavite kvačicu na " Go to desktop instead of Start when i sign in ", kliknite na Ok.

Nakon što ste napravili ovu malu sitnicu vaš život je upravo postao malo opušteniji jer nema više onih napornih pločica koje vas dočekaju svaki puta kada pokrenete windowse.

Pogledajte naše druge blogove ...

Komentiraj