Naša web stranica prikazuje oglase jer nam je to jedini način da zaradimo za kavu. Molimo razmislite o našoj podršci stavljanjem naše web stranice na bijelu listu.
izrada web stranica, seo optimizacija web stranica

Google odlučio ubiti Android

Ovaj članak je ažuriran dana 14 prosinca, 2015 u 11:50 am

[highlight]Google je odlučio ubiti Android kao brand[/highlight] ! Ako su glasine istinite android neće biti prisutan na sljedećem svjetskom kongresu MWC 2013.

Naravno svi znamo da android trenutno dominira svjetskim tržištem i debelo tuče iOS, no upravo je zato i Google zabrinut jer je Google brand a Android je samo proizvod. Već su se ranije odvojili od njega kada su Android market preimenovali u Google Play i sve se više udaljavaju od njega, a razlog je vrlo jednostavan: oni žele da [highlight]Google bude brand a ne Android[/highlight] što je i logično sa strane biznisa zar ne?  Statistike govore kako android nikome neće faliti osim naravno developerima. Ali  kako to da Apple nema tih problema?  Zato jer  svi znaju za Apple iPod, iPhone i iPad no nitko ne zna za iOS koji nije na putu da pokopa Apple za razliku od Androida koje je  na jako dobrom putu da to napravi i postane brand za sebe, a upravo je to što Google želi sprječiti.

Android je mrtav, živio Google.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *