SSD Hosting Web Stranice br.1

ssd hosting web stranice

SSD Hosting Web Stranice br.1

Objavljeno:

Potrebno minuta da se pročita: 3 minute

SSD Hosting Web Stranice

Kada tražite Hosting Web Stranice ovo je riječ koju želite čuti. SSD je must have u 2020g. na dalje. Razlog je vrlo jednostavan brzina i brzina. Kada naručujete izradu web stranica osim kvalitetne izrade brzina je ono što želite imati.

Google obožava brzinu i sve što se brzo učitava je jedan razlog više da vas Google bolje rangira.

Ukoliko još ne znate razliku između hostinga i domene pročitajte to u našem prijašnjem blogu: što je domena a što hosting.

Što dobar Hosting provider mora pružati ?

Brzina:

Danas svi imamo mobitele i većinom ljudi sve pretražuju baš preko mobitela, statistike pokazuju da ako se neka web stranica ne učita u 3 sekunde ta osoba odmah klika dalje na druge linkove tako da brzina je must have. Također ako se vaše stranice učitavaju duže od 3 sekunde Google vas automatski označi kao spori website i samim time pogoršava se vaše rangiranje te time i broj dnevnih posjeta!

Sigurnost:

Svaki dobar hosting mora vam pružati dobru sigurnost protiv hakera, malwera, virusa te bilo kakvih pokušaja “provale”. Također dobar web hosting će se potruditi da vam ponudi ako ne besplatno onda plaćeni SSL certifikat.

SSL certifikati su također must have kako bi vas Google bolje rangirao, ukoliko ga već nemate Google će vas drastićno kazniti te lošije rangirati.

Podrška:

Kad tada nešto će se desiti za što ćete trebati pomoć od web administratora, nakon slanja maila ukoliko vam se netko ne javi već istoga dana nešto ne štima sa tim hostingom. Dobar hosting brine za svoje korisnike te daju podršku u roku nekoliko sati.

Backup:

Backup je također must have, zamislite da se nešto slućajno desi, netko vam ubaci malware na server ili napravi neku štetu i pobriše vam bazu podataka ! Od toga se neki ne bi nikada oporavili, stoga je jako važno da vaš hosting provider daje uslugu backupa i to automatsku da nemorate o tome brinuti. NetMajstor vam zato daje upravo to, automatski backup web stranica i baze podataka do 10 dana unatrag tako možete biti sigurno da vam se nikada ništa neće desiti.

Uptime:

Neprekidan rad poslužitelja prikazuje koliko vremena web poslužitelj ostaje u potpunosti funkcionalan i na mreži. Kada se poslužitelj pokvari, tada se ometaju i sve web stranice koje se na njemu nalaze dok se problem ne riješi. Nastavak poslužitelja izravni je pokazatelj koji prikazuje pouzdanost i dosljednost pružatelja usluga web hostinga. Većina pružatelja web hosting usluga poput netmajstora osiguravaju neprekidno radno vrijeme za više od 99%.

Prebacivanje web stranica na novi hosting: ukoliko se odlučite za promjenu hosting providera isti vam može dati opciju beslatnog prebacivanja ili plaćenog u svakom slućaju trebate znati da je to osjetljivi postupak koji može proći jednostavno no može doći do komplikacija tako da imate i to na umu.

Pogledajte naše druge blogove ...

Komentiraj