Sigurna online kupovina

Sigurna online kupovina

Objavljeno:

Potrebno minuta da se pročita: 2 minute

Kupovina na internetu

 

Bliže nam se praznici te time i povećana online kupovina. Za mnoge najjednostavnija kupnja, dok je za druge noćna mora. I jedno i drugo je točno, online shoping nam uvelike olakšava život samim time što je proizvod lijepo prezentiran te jedan klik od nas.

Online kupovina sigurna ili ne ?

NEdavno sam pisao o tome kako u današnje vrijeme stranice moraju imati aktivan SSL certifikat kako bi dokazali svoju sigurnost, o ovome možete više pročitati ovdje. No u ovom blogu ću vam predstaviti novi alat koji će vam uveliko pomoći ponajprije u online shopingu točnije na Amazonu.

 

Review Meta

Ovaj program – aplikacija dolazi u tri varijante:

[envira-gallery id=”10029″]

Ova super korisna aplikacija će vam pomoći da izolirate ne organske review tj, komentare sa stranice proizvoda! Pa kako ona funkcionira ?

Dovoljno je da odete na Amazon te pronađete proizvod koji Vas zanima, zatim ako ste na mobitelu kliknete na oznaku “podjeli” ili share te kliknete na Review Meta!

Odmah nakon otvara se aplikacija koja će u nekoliko sekundi otkloniti sve SPAM komentare te vam prikazati komentare STVARNIH osoba te automastki promjeniti i ocjenu toga proizvoda.

U nekim sličajima ta ocjena će ostati ista dok će u nekim slućajevima ocjena drastično pasti (sa 5 na ocjenu 2) ovisno o pronađenim spamovima.

 

Pogledajte naše druge blogove ...

Komentiraj