Otključavanje iPhone, iPad, iPoda

Otključavanje iPhone, iPad, iPoda

Objavljeno:

Potrebno minuta da se pročita: 2 minute

Kako otključati iPhone, iPad, iPod Touch, iPad mini – iOS 6 – iOS 6.1. Ovo otključavanje je neometano otključavanje mobitela tj. sve što je radilo prije raditi će i dalje bez ikakvih problema, a  ono što je najbitnije uz sve to je da će mobitel biti otključan. Za otključavanje iOS-a koristit ćemo [highlight]evasi0n – iOS 6.0-6.1 Jailbreak[/highlight]. [divider]

evasiOn je dostupan za sljedeće operativne sustave: Windows XP ( XP na više ), OS X ( X i više ), Linux ( x86, x86_64 )

[divider]

[box type=”info” align=”alignleft” width=”855″ ]Skoro svi Apple proizvodi: iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, treća generacija iPad, četvrta generacija iPad, iPad mini, četvrta generacija iPod touch, peta generacija iPod touch se mogu nadograditi na iOS 6,  iOS 6.1[/box]

Sto se dobije kada napravim Jailbreak ?

iOS Jailbreak vam omogućuje da na svoj uređaj instalirate aplikacije, teme i tweakove koje nisu dostupne na App Store. Pogledajte Cyndia popis aplikacija koje rade na iOS 6.

Ova neometana instalacija znači da se ne morate brinuti kako će se baterija prije potrošiti ili bilo kakve ostale probleme, problema nema s ovim jailbreakom!

Kako bi započeli sa jailbreakom pobrinite se da vam je baterija puna, da ste spojili uređaj s računalom preko usb-a, napravili backup važnih podataka, onemogučite bilo kakve lozinke i zaključavanja na uređaju ( [highlight]obavezno[/highlight] )dok jailbreak radi i NE dirajte uređaj dok se sve ne završi!

evasiOn jailbreak alat je napravila ekipa koja sebe naziva evad3rs.

otključani iphone

Pogledajte naše druge blogove ...

Komentiraj