Kako facebook pretvoriti u produktivan alat

facebook produktivnost

Kako facebook pretvoriti u produktivan alat

Objavljeno:

Potrebno minuta da se pročita: 2 minute

Svako jutro većina nas kada stigne na posao osim kave prvo se spoji na facebook kako bi vidjeli što vaši prijatelji rade  ovom trenutku. Nažalost ovo je postala naša stvarnost, želite vidjeti svaku sliku i svaku objavu. Nakon kratkog vremena osim što škicate na prijatelje bacite oko i na one druge objave koje se stalno pojavljuju na vašem zidu i tako možemo u nedogled.

I tako malo po malo postajemo jako neproduktivni te korak do toga da dobijemo otkaz. Postoji odlično rješenje kako riješiti ovaj problem te da postanete super produktivni na poslu i nakon posla.

Google Chrome ima super novu extenziju pod imenom Todobook  koja nakon intalacije djeluje na slijedeći naćin.

Kao što vidite na slici gore potrebno je u Todobook ubaciti vaše današne radne zadatke, nakon što ih unesete jednu po jednu ta radna lista će vam se prikazati umjesto vašeg zida kada se ulogirate na facebook. Kada obavite jednu od ovih zadataka kliknete na DONE te dobijete 5min korištenja facebooka, cool zar ne!?

Todobook vas neće prisiliti da rješite ove zadatke već će vam pomoći da postanete produktivniji. Naravno možete ga odmah i isključiti klikom na riječ “quitter” no onda ga nema smisla niti instalirati zar ne?

Ukoliko ga želite isprobati i voljni ste mu dati šansu instalirajte  Todobook.

Pogledajte naše druge blogove ...

Komentiraj