Teamviewer alternative

realvnc teamviewer alternativa

Teamviewer alternative

Objavljeno:

Potrebno minuta da se pročita: 3 minute

Večina ljudi kojima je potreban pristup drugim računalima na daljinu u večini slučajeva koristi Teamviewer. No teamviewer ima popriličan broj konkurenata. Neki od njih imaju i više opcija nego popularni teamviewer te su neki i bolji od navedenog. Također tu je i pitanje  cijene, naimee on je besplatan za kućnog korisnika no ako imate obrt ili firmu teamviewer postaje poprilično skupa opcija. Također odnedavno u hrvatskoj inspekcija obavlja racije na obrtnike u potrazi za instaliranim teamviewerom te automatski izdaje kazne ako niste kupili licencu za poslovne korisnike. Ovo je vjeojatno najveći razlog zašto biste ga trebali prestati koristiti te preći na neku od konkurenata. Sve uslige su dostupne za Windows i Mac platforme.

Započeti ćemo sa:

 Join.me

Join.me je dostupan u tri inačice: Free, Pro, Business koje možete pogledati na ovom linku. Dok neprofitne organizacije imaju još povoljnije uvjete na ovome linku.

Ono što je najbolje kod njega je da ga možete koristiti u poslovne svrhe za razliku od teamviewera kojemu  je početna cijena 4,000kn, Join.me početna cijena je 100kn na mjesec ukoliko se odlučite kupiti njihivu uslugu.

 

Logme In Pro

Logme In Pro je također jako cijenjena usluga koju koristi po njihovim podatcima oko 3 milijarde računala, da toliko :)

Uz sve normalne opcije kao prijenos datoteka,chata također ga možete koristiti umjesto skypa za razgovoreReal VNC

realvnc teamviewer alternativa

Joše jedna odlična alternativa Teamvieweru je Real VNC kojemu je početna godišnja cijena za poslovne korisnike 36 Eura za jedno računalo, što gledajuči konkurenciju je odlična cijena, te nećete plačati kazne kada vam dođe inspekcija u objekt.

 

Lite Manager

teamviewer alternativa

Lite Manager je vjerojatno najjeftinija opcija koju možete pronači ako vam je potreban pristup više od jednog računala, cijene možete pogledati ovdje.

 

Chrome Remote Desktop

Chrome remote desktop je za neke najbolja i najjednostavnija opcija pogotovo što nemorate niti izići iz preglednika. Naime dovoljno je samo instalirati ovu extenziju, naravno na oba računala kojemu želite pristupiti i gotovi ste. Najbolje od svega je to što je potpuno besplatno tako da ni poslovni korisnici neće imati nikakvih proglema sa inspekcijama i plaćanju kazni. Visoko preporučena opcija.

 

Mikogo

Mikogo je također odlična opcija za neka poslovna rješenja jer je u potpunosti besplatan za jedno računalo, te opet nemate nikakvog straha od inspekcija i kazni. Također se solanja na preglednike tako da nemate nikakvih dodatnih instalacija.WebEx Free

WebEx najviše služi za online konferencije s opcijom da možete snimiti vaše video razgovore. Bespaltan do 3 korisnika.

 

Live Look

Također bazirana na preglenik, nema nikakvih instalacija na računalo. Nije potrebna niti registracija no nema djeljenje datoteka.

 

Splash Top

Besplatan do 5 korisnika. Reklamira se kao bolja opcija LogMeIn Pro te GoToMyPC-a. Također za profesionalnu uporabu potrebno je platiti 60$ /g. po korisniku.

Pogledajte naše druge blogove ...

Komentiraj