WhatsApp plava kvačica

WhatsApp plava kvačica

Objavljeno:

Potrebno minuta da se pročita: 2 minute

Nedavno je WhatsApp uveo plavu kvačicu kako bi nas obavijestio da je primljena poruka i pročitana, te je time izazvao paniku među korisnicima diljem svijeta. Mnogi od nas su počeli ignorirati poruke kako druga osoba ne bi znala da smo poruku pročitali; nešto slično kao i facebook seen opcija o kojoj sam već pisao na svom blogu.

Kako sam ja veliki pobornik privatnosti na interenetu ova plava kvačica debelo zadire u naš mir te narušuje našu privatnost, no i ovom problemu postoji rješenje. [highlight]WhatsApp verzija 2.11.44[/highlight] koja je trenutno dostupna samo preko WhatsApp službene stranice u sebi ima opciju koja nam omogućuje da isključimo plavu kvačicu, zadnju veerziju ove aplikacije možete skinuti ovdje. Nakon što ju skinete na uređaj pod postavkama omogućite instalaciju aplikacija s nepoznatih izvora te instalirajte aplikaciju.

Zatim napravite sljedeće: Pokrenite WhatsApp i odite u: [highlight]Postavke – račun – Privatnost te maknite kvačicu s ” Read receipts”[/highlight]. Također ovdje možete i blokirati osobu iz razgovora tako da vam nikakve poruke od te osobe neće više stizati na vaš uređaj.

Nakon što ste iključili ovu opciju niti vi niti osoba s kojom se dopisuje neće više vidjeti plavu kvačicu, uživajte u daljem razgovoru ;)

Pogledajte naše druge blogove ...

Komentiraj