Pošta koja NE treba otići u Spam, kako ju poslati u inbox!

Pošta koja NE treba otići u Spam, kako ju poslati u inbox!

Objavljeno:

Potrebno minuta da se pročita: 2 minute

Pošta vam bezveze odlazi u SPAM?

Imate li i vi onaj dosadni problem kada se ulogirate na gmail pa vidite da vam je neka važna pošta u SPAM-u ili ne tako važna pošta, ali ipak ne bi trebala biti u spamu? e pa i za to ima rješenje i to vrlo jednostavno.

spam

Kao na desnoj slici kliknite gore na onaj znakić zupčanika te odaberite “Settings” ili postavke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zatim kliknite na “Filters and block Addresses” ili ako je na hrvatskom jeziku odaberite 5. link s desna kao na slici. Zatim na dnu klikni na link”Create a new filter” ili stvori novi filter, otvoriti će se novi prozor.

email u spamu

Novi prozor koji se otvorio izgleda kao ove dvije slike dolje. Ovdje gdje piše “From” ili “Od” to vas pita od koga je email adresa za koju želite stvoriti filter, upišite mail koji vam dolazi u spam a trebao bi stizati u inbox. Zatim kliknite na “Create filter with this search”

Otvoriti će se prozor kao na slici dolje, Sada odaberiti što će gmail napraviti kada dobijete poruku sa ove adrese, imate više opcija. Poštu možete automatski obrisati, označiti ju kao pročitana, proslijediti ju. Ako želite da vam ubuduće dolazi u inbox odaberite “Never send it to Spam” i možete staviti označi kao važna pošta da ima onu žutu zvjezdicu pored sebe. Kliknite na “Create filter”

I to je to , od sada na dalje sva pošta od odabrane osobe stizati če u inbox :)

Ako vam je blog bio koristan podjelite ga na fejsu, hvala.

[yasr_visitor_votes size=”medium”]

 

Pogledajte naše druge blogove ...

Komentiraj