Osigurajte se od krađe

Osigurajte se od krađe

Objavljeno:

Potrebno minuta da se pročita: 2 minute

Uvijek se trudim da ljudima ponudim ne nešto novo već [highlight]nešto što djeluje[/highlight], pogotovo ako je to nešto što djeluje uz to i besplatno. Upravo sam nedavno naletio na jedan takav program za android mobitele.

Pronašao sam jedan besplatan i nevjerojatno koristan program. Ovaj program u sebi ima sve funkcije koje biste željeli od jednog anti teft programa. Najbolje od svega je to što program ne troši bateriju mobitela i u potpunosti je skriven, nije ga moguće nikako deinstalirati (bez lozinke) te osoba koja [highlight]nađe | ukrade [/highlight]mobitel, zamjenom sim kartice ne postiže ništa jer je ova aplikacija i dalje skrivena u mobitelu. Osobno sam testirao aplikaciju te iz iskustva mogu reći da radi savršeno. Ajmo sada o opcijama ove aplikacije.


  • Prva opcija je Sigurnost, ovu aplikaciju je jednostavno nemoguće deinstalirati sa uređaja bez lozinke i ne samo što ju lopov ne može maknuti već  sama aplikacija nije među instaliranim aplikacijama.
  • Druga jako korisna opcija ovog programa je da slanjem SMS poruke sa nekog drugog mobitela [highlight]naravno[/highlight] možete aktivirati razne opcije na mobitelu, npr. pošaljete riječ lokacija i mobitel će automatski uključiti GPS te ustanoviti gdje se nalazi i SMS-om će vam poslati podatke, koordinate gdje se nalazi, naravno integrirano u Google Mapi ili jednostavno SMS porukom uključite alarm na vašem mobitelu, taj alarm se ne može stišati te prilikom resetiranja uređaja alarm se opet uključuje. ( tjekom alarma na ekranu je prikazana poruka koju ste unaprijed definirali i ta poruka je prikazana na displayu, vaša kućna adresa ili neki broj mobitela koji se treba nazvati )
  • Treće je to što preko računala možete aktivirati razne opcije za detektiranje vašeg mobitela te vam se njegova pozicija automatski prikazuje na Google mapi.

Eto toliko o tome, samo jedna napomena, ovaj program je u cijelosti besplatan no na njihovoj stranici imate DONATE gumb preko kojega možete donirati neki novčani iznos ukoliko shvatite da vam je aplikacija jako korisna i  nekoliko EU će pomoć.

I za kraj, link za ovu aplikaciju, Anti Teft Droid.

Pogledajte naše druge blogove ...

1 misao o “Osigurajte se od krađe”

  1. Da li u ovoj aplikaciji postoji postoji meni na engleskom. Pre nego što instaliram voleo bih da znam.

    Srdačan pozdrav

    Odgovori

Komentiraj