Naša web stranica prikazuje oglase jer nam je to jedini način da zaradimo za kavu. Molimo razmislite o našoj podršci stavljanjem naše web stranice na bijelu listu.
izrada web stranica, seo optimizacija web stranica

Online kupovina – najbolja online kupovina

Ovaj članak je ažuriran dana 1 prosinca, 2019 u 11:12 am

Sigurna online kupovina

 

Bliže nam se praznici te time i povećana online kupovina. Za mnoge najjednostavnija kupnja, dok je za druge noćna mora. I jedno i drugo je točno, online shoping nam uvelike olakšava život samim time što je proizvod lijepo prezentiran te jedan klik od nas.

Online kupovina sigurna ili ne ?

NEdavno sam pisao o tome kako u današnje vrijeme stranice moraju imati aktivan SSL certifikat kako bi dokazali svoju sigurnost, o ovome možete više pročitati ovdje. No u ovom blogu ću vam predstaviti novi alat koji će vam uveliko pomoći ponajprije u online shopingu točnije na Amazonu.

 

Review Meta

Ovaj program – aplikacija dolazi u tri varijante:

Ova super korisna aplikacija će vam pomoći da izolirate ne organske review tj, komentare sa stranice proizvoda! Pa kako ona funkcionira ?

Dovoljno je da odete na Amazon te pronađete proizvod koji Vas zanima, zatim ako ste na mobitelu kliknete na oznaku “podjeli” ili share te kliknete na Review Meta!

Odmah nakon otvara se aplikacija koja će u nekoliko sekundi otkloniti sve SPAM komentare te vam prikazati komentare STVARNIH osoba te automastki promjeniti i ocjenu toga proizvoda.

U nekim sličajima ta ocjena će ostati ista dok će u nekim slućajevima ocjena drastično pasti (sa 5 na ocjenu 2) ovisno o pronađenim spamovima.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *